За Germstar

За Germstar

Основната дейност на Джермстар България е дистрибуция и продажба на козметични продукти и санитаро-хигиенно оборудване и консумативи. Сред основните стремежи на компанията са постигане на максимална удовлетвореност от страна на клиентите, както и поддържане и изграждане на дълготрайни и ползотворни отношения със своите партньори.

Според Световната здравна организация (СЗО), 80% от стомашно-чревните инфекции и отравяния се причиняват от микроорганизми, предавани през мръсни ръце.

Систематично почистване на ръце с препарат Germstar ви позволява да предотвратите инфекции чрез разрушаване на веригата на инфицирането. Препарат Germstar се нанася бързо и безконтактно, не изисква вода, изсъхва за секунди, и оставя кожата чиста и увлажнена, без лепкави следи.

Иновативният дозатор използва инфрачервен сензор за движение и няма движещи се части, което прави работата му безпроблемна и работи напълно безшумно. Благодарение на използването на батерията, дозатора на Germstar може да бъде инсталиран на всяко място, удобно за потребителя.